Jelenleg a GALAKTIKA bibliográfiában több mint 1000 szerző 2257 műve található meg. Ebben a hatalmas adathalmazban keresgélni nem könnyű feladat. Ehhez ad segítséget a katalógus, ahol lehetőség van a szerző neve, vagy a szerző nevében szereplő karakterkombináció alapján, illetve a keresett novella, tanulmány, cikk stb... címe, vagy a címben szereplő karakterkombináció alapján keresni.

Szerző vezetékneve szerinti keresés
Cím szerinti keresés

Szerző neve szerinti keresés


A "SZERZŐ VEZETÉKNEVE" mezőbe írd be a keresett szerző vezetéknevét (vagy csak a vezetéknév első betűit), majd a kattints a "Keresés" gombra. Ha a szerző vezetéknevében bárhol előforduló karakterkombináció alapján akarsz keresni, írd be a "SZERZŐ VEZETÉKNEVE" mezőbe a keresett szerző vezetéknevében szereplő karakterkombinációt és kapcsold be a jelölő négyzetet, majd kattints a "Keresés" gombra.

Szerző vezetékneve:
ha a szerző vezetéknevében bárhol előforduló
karakterkombinációra akarsz keresni kapcsold be ezt a négyzetet

Cím szerinti keresés


A "CÍM" mezőbe írd be a keresett mű címét (vagy csak a cím első betűit), majd kattints a "Keresés" gombra. Ha a címben bárhol előforduló karakterkombináció alapján akarsz keresni, írd be a "CÍM" mezőbe a keresett mű címében szereplő karakterkombinációt és kapcsold be a jelölő négyzetet, majd kattints a "Keresés" gombra.

Cím:
ha a címben bárhol előforduló karakterkombinációra akarsz
keresni, kapcsold be ezt a négyzetet

Ha bármilyen hibát, elírást, nem működő linket találnál ezen a lapon, kérlek irj a következő címre: galaktika@scifi.hu
Utolsó módosítás:
2001. október 29.
-pas-